Groenmarkt 163   |   3311BD Dordrecht   |   078 - 63 12 386   |   info@kinderboekwinkeldegiraf.nl

Aanbiedingen

Regelmatig krijgen wij nieuwe aanbiedingen binnen. Het zijn boeken die zoals het heet in de ramsj zijn gegaan. Niet omdat ze niet mooi zijn, integendeel. Kwaliteitsboeken zijn het van uitgeverijen als Christofoor, Vier Windstreken, Sjaloom en anderen. Hierbij enkele voorbeelden van wat we momenteel in huis hebben. Binnenkort meer te zien op deze website.

Aanbiedingen kunnen door ons (meestal) niet nabesteld worden. Het kan dus voorkomen dat je misgrijpt omdat de voorraad net op is.

Met vele kleurrijke tekeningen om je ideeen te geven, met simpele stap-voorstap aanwijzingen.
Je favoriete onderwerpen zijn opgedeeld in eenvoudige stukjes, die jij samenvoegt. Ontdek hoe makkelijk het is om de juiste verhoudingen te vinden. 
Leer hoe je met eenvoudige patronen fantastische tekeningen maakt.

Van €24,99 voor €9,99

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Steve Jenkins

De snelste, de slimste, de gevaarlijkste en de meest verbazingwekkende dieren! Urenlang dierplezier voor het hele gezin! Zachte dieren, stekelige dieren, snelle dieren, trage dieren: ze huppen, waggelen, glibberen en krioelen allemaal door dit dierenboek. De pagina's worden niet alleen bevolkt door 300 dieren, maar staan ook vol met interessante, grappige en soms gruwelijke weetjes. Wist je bijvoorbeeld dat een Maleisische mier zichzelf opblaast en zo zijn gif in alle richtingen spuit? Of dat een krekel oren heeft op zijn poten? De illustraties, gemaakt met de bijzondere techniek van knip-en scheurwerk, laten al die exotische en alledaagse dieren tot leven komen. Dus wees voorzichtig, ze kunnen bijten!

Van €22,95 Voor €8,90

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Lida Dijkstra & Noëlle Smit

Er bestaan nu drie boeken over dit superlieve muisje: Willemijn wil geen broertje is een herkenbaar, positief verhaal voor al die kleuters die het moeilijk hebben met gezinsuitbreiding. Met prettige, op rijm geschreven tekst van Lida Dijkstra en trefzekere illustraties van Noëlle Smit, populair bij kinderen én ouders.

Van €13,95 voor €5,-

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Piers Torday

De laatste wilde dieren van meesterverteller Piers Torday is het superspannende avontuur over een jongen die de laatste, levende dieren moet redden. Het eerste deel is nu als paperback leverbaar, voor een fijne prijs! Lees daarna meteen verder in De dieren van het Duister (deel 2, bekroond met de Guardian Children’s Fiction Prize) en De dieren van Ver (deel 3). De 12-jarige Kester zit gevangen in een strenge instelling. Ook daarbuiten is weinig vrijheid. Factorium heeft alle macht in handen en iedereen moet zich strikt aan de leefregels van deze voedselproducent houden. Dieren zijn er nauwelijks meer, doordat ze zijn getroffen door een dodelijk virus. Maar op een dag roepen enkele overgebleven dieren de hulp van Kester in. Hij moet hen helpen zoeken naar een medicijn tegen het virus. Wanneer Kester weet te ontsnappen uit de instelling begeeft hij zich met het groepje heldhaftige dieren op weg. Zijn reis is niet zonder gevaren, want steeds duiken er mensen op die er belang bij hebben dat Kesters missie mislukt… ‘De laatste wilde dieren is spannend tot het laatste moment.’ Het Parool ‘Piers Torday bewijst opnieuw dat hij een van de beste kinderboekenauteurs van dit moment is.’ The Guardian Paperbackuitgave van het eerste deel van De laatste wilde dieren-serie over een jongen die de laatste, levende dieren moet redden.

Voor €8,99
Vanaf 10 jaar

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Marjon Hoffman

Voordat ik uitleg hoe er een kogelgat in de kaft van mijn verslag is gekomen, moet ik je eerst iets over mijn familie vertellen...
Luca is de zoon van maffiabaas Frank Carozzo. En hij heeft he-le-maal geen behoefte om in zijn vaders voetsporen te treden. Maar niemand stapt ooit uit 'de club'. Hoe gaat hem dit lukken? Marjon Hoffman verdiepte zich in de Siciliaanse maffia en schreef dit hilarische verhaal vanuit een maffiakind.

Vanaf 9 jaar
Ploegsma €6,90

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.