Groenmarkt 163   |   3311BD Dordrecht   |   078 - 63 12 386   |   info@kinderboekwinkeldegiraf.nl

Aanbiedingen

Regelmatig krijgen wij nieuwe aanbiedingen binnen. Het zijn boeken die zoals het heet in de ramsj zijn gegaan. Niet omdat ze niet mooi zijn, integendeel. Kwaliteitsboeken zijn het van uitgeverijen als Christofoor, Vier Windstreken, Sjaloom en anderen. Hierbij enkele voorbeelden van wat we momenteel in huis hebben. Binnenkort meer te zien op deze website.

Aanbiedingen kunnen door ons (meestal) niet nabesteld worden. Het kan dus voorkomen dat je misgrijpt omdat de voorraad net op is.

Daniela Kulot

De zeven vriendjes houden zoveel van Kleine Beer, dat ze hem allemaal een hart cadeau willen doen. Als jij de voetstapjes van Kleine Beer volgt, dan kun je hem helpen om in dit grote boek zijn zeven vriendjes te vinden en de zeven harten te verzamelen. Achter elk deurtje vind je een ander vriendje dat een hart aan Kleine Beer wil geven. En weet je wat het allerleukst is? Aan het eind van de dag gooit Kleine Beer de zeven harten hoog in de lucht, zodat de wind ze ver weg kan blazen. En wanneer hij de volgende dag zijn vriendjes weer bezoekt, vliegen alle harten hem opnieuw tegemoet....  Kijk- en zoekboek.

Van 9.95 voor € 5.00

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.