Groenmarkt 163   |   3311BD Dordrecht   |   078 - 63 12 386   |   info@kinderboekwinkeldegiraf.nl

Aanbiedingen

Regelmatig krijgen wij nieuwe aanbiedingen binnen. Het zijn boeken die zoals het heet in de ramsj zijn gegaan. Niet omdat ze niet mooi zijn, integendeel. Kwaliteitsboeken zijn het van uitgeverijen als Christofoor, Vier Windstreken, Sjaloom en anderen. Hierbij enkele voorbeelden van wat we momenteel in huis hebben. Binnenkort meer te zien op deze website.

Aanbiedingen kunnen door ons (meestal) niet nabesteld worden. Het kan dus voorkomen dat je misgrijpt omdat de voorraad net op is.

Daniela Kulot

De zeven vriendjes houden zoveel van Kleine Beer, dat ze hem allemaal een hart cadeau willen doen. Als jij de voetstapjes van Kleine Beer volgt, dan kun je hem helpen om in dit grote boek zijn zeven vriendjes te vinden en de zeven harten te verzamelen. Achter elk deurtje vind je een ander vriendje dat een hart aan Kleine Beer wil geven. En weet je wat het allerleukst is? Aan het eind van de dag gooit Kleine Beer de zeven harten hoog in de lucht, zodat de wind ze ver weg kan blazen. En wanneer hij de volgende dag zijn vriendjes weer bezoekt, vliegen alle harten hem opnieuw tegemoet....  Kijk- en zoekboek.

Van 9.95 voor € 5.00

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Vera de Backker

Leuk en leerzaam prentenboek over dieren in de natuur voor peuters en kleuters. Met luisterboek & meezingliedje op CD. Veerle vangt haar eerste garnalen en haringen en raakt bij het duiken verstrikt in een visnet. Ze is helemaal alleen. Wordt ze op tijd gered?

- leerzaam kinderboek vanaf 3 jaar
- spannend voorleesverhaal & leuke weetjes over dolfijnen
- met luisterboek & meezingliedje

Wist jij bijvoorbeeld dat de meest voorkomende 'dolfijn' in de Noordzee bruinvis heet? Leuke extra's zoals kleurplaten, knutselideeën en liedjes van de dieren kun je downloaden via zegkleine.nl
Meer titels in de prentenboeken serie 'Zeg kleine ...': eekhoorn, bever, vleermuis, ooievaar en roodborstje (op = op)

Van 14.95 voor € 5.00

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Renate Cossmann

Dit boek bevat 11 aankleedpoppen en allerlei kledingstukken, speelgoed en dieren die je kunt uitdrukken en neerzetten. Aan de namen op de achterkant van de poppen, kleding en accessoires kun je zien wat er bij elkaar hoort, maar je kunt natuurlijk ook je eigen creaties maken.

Van € 7.50 voor € 3.90

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Suzanne McGinness

Bram heeft een beer die Beer heet. Bram en Beer doen alles samen. Ze spelen spelletjes, gaan erop uit, eten boterhammen met pindakaas en honing, maken grapjes en delen geheimen. Beer is Brams beste vriend! Ze gaan zelfs 's nachts samen naar de sterren kijken. En natuurlijk is hun favoriete sterrenbeeld de Grote Beer. Een schitterend prentenboek over vriendschap en verbeeldingskracht met prachtige illustraties van een wel heel bijzondere beer.

Van 14.95 voor 5.00

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.