Groenmarkt 163   |   3311BD Dordrecht   |   078 - 63 12 386   |   info@kinderboekwinkeldegiraf.nl

Agenda

 

 

 

 

 

 

 

 

Kinderen willen we laten opgroeien tussen de boeken en we willen ieder kind de kans geven voorgelezen te worden uit zijn/haar eigen boek. Voorlezen is immers niet alleen een feest voor voorlezer en kind; het is ook de basis van geletterdheid en succes in de samenleving. Daarom stellen boekverkopers met ingang van dit jaar, ieder jaar in de aanloop van Pasen een prentenboekenklassieker ter beschikking voor een weggeefprijs. Dit eerste jaar beginnen we met de DE GRUFFALO. Het inmiddels veelvuldig onderscheiden verhaal gaat over een muisje dat niet alleen alle dieren die hem willen opeten te slim af is, maar ook de grote griezelige Gruffalo.  
Vanaf 7 april is het gebonden prentenboek van de Gruffalo te koop voor maar 2 euro. Een unieke kans om het boek cadeau te doen aan uw kinderen. Bijvoorbeeld als welkomstcadeau bij inschrijving, sinterklaas cadeau of als verjaardagscadeau namens het kinderdagverblijf, kinderopvang of basisschool. Laat zien dat uw instelling boeken en leesplezier belangrijk vindt.
Bent u enthousiast hiervoor dan adviseren wij u voldoende exemplaren te reserveren want het wordt een eenmalige oplage en dus is het Op = op!

Prijs per exemplaar € 2,00

Het nieuwe actieboek van de landelijke boekhandelsactie Geef mij maar een boek wordt de klassieker Achtste-groepers huilen niet van Jacques Vriens.

De startdatum voor de actie is op vrijdag 10 februari 2017.
Elk jaar heeft het actieboek een andere dikte en daarom is de prijs met ingang van dit jaar omhoog gegaan naar 2 euro per boek. En dan niet zomaar een goedkope pocket, maar een prachtige paperbackuitgave op romandruk met full colour omslag.

De zeer lage prijs maakt het mogelijk om het boek met z´n allen in de klas te lezen en over diverse thema's te praten. Er is inmiddels lesmateriaal bij ontwikkeld en dit kunt u downloaden via de site van Geef mij maar een boek!

Ook scholen kunnen het boek bestellen bij ons. We hebben ruim ingekocht maar we adviseren om snel te reageren want op = op. Bel of mail dan naar de winkel. De voorraad is beperkt en deze boeken zijn niet na te bestellen!

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.