Groenmarkt 163   |   3311BD Dordrecht   |   078 - 63 12 386   |   info@kinderboekwinkeldegiraf.nlKinder- en jeugdboekwinkel De Giraf

Groenmarkt 163

3311BD Dordrecht

078 - 63 12 386

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 • Feest voor Finn
  De kabouters zijn ontsnapt. Finn en zijn hond Sep zetten de achtervolging in. Een reis door een fantastische wereld vol sprookjesfiguren en vreemde wezens. Een prachtig zoek- en vindboek waar je op elke pagina ook nog twee kleine soldaten, de kabouters, meneer en mevrouw vogelbekdier en een cadeautje kunt vinden? Peter Goes is een Belgisch … Lees meer "Feest voor Finn"
 • Jij met mij
  Vis is vies En wou zich wassen Wou zich wissen Wou zich wassen Wou zich plissen plessen plassen Al haar schubben Wou ze schrobben Schubben schrobben In de tobbe Om zich schoon te wissen wassen Visje, visje Visje mijn Wistje, wist je Dat een vis nooit vies kan zijn? Visjes vies Zijn heel gewoon Altijd … Lees meer "Jij met mij"
 • Podkin Eenoor
  Het is Midwinternacht als een rondreizende bard aankomt in de konijnenburcht van Doornwoud. In ruil voor een maaltijd en een slaapplek wil hij wel het échte verhaal over Podkin Eenoor vertellen. Al meteen in het tweede hoofdstuk lees je over de Goroms. Monsterlijke konijnen met bloeddoorlopen ogen en knarsend metaal om hun lijf. Zij zijn een … Lees meer "Podkin Eenoor"
 • Diepzeedokter Diederik
  Elke ochtend duikt diepzeedokter Diederik de oceaan in, op zoek naar zeedieren in nood. Een goudmakreel met een stijve staart, een sardientje dat stinkt of een kwal met rugpijn? Dokter Diederik weet overal raad mee. Maar wat te doen als je zelf in moeilijkheden raakt? Waar Gust eerder in het boek Garage raad wist met alle … Lees meer "Diepzeedokter Diederik"
 • Kom binnen!
  Ondertitel: Een kijkje in het leven van vijf kinderen. Meisjes en jongens uit vijf totaal verschillende landen en culturen. Wel zijn ze allemaal ongeveer even oud, namelijk tussen de 11 en 13 jaar. In dit mooie fotoboek van de winnaar van de World Press Photo en de Zilveren camera vind je hun schitterende portretten en vertellen zij … Lees meer "Kom binnen!"
 • Kom je verdwalen
  Wat je zegt  ben je zelf een mooi verhaal een grap een lied soms weet je  even niet hoe boos je bent hoe bang  hoe blij ga dan iets maken tot je het ziet want  wat je maakt dat ben jij Op deze dag vol verbazing en vertwijfeling maak ik graag een blogje over dit prachtige … Lees meer "Kom je verdwalen"
 • Stukjes hemelblauw
  Het verhaal van broer Zac en zus Ira begint in Huize Skilly, een kindertehuis in Londen. Voor die tijd gingen ze samen van het ene pleeggezin naar het andere. In hun nieuwe huis maken ze vrienden en genieten vooral van de verwilderde tuin. Van hun ouders weten ze niets. Er is alleen een beduimelde foto … Lees meer "Stukjes hemelblauw"
 • V = de vos
  hallo, zeiden twee vossen het is etenstijd! kom gauw, lieve muizen hier is het ontbijt! Anna ging naar IJsland en toen ze daar dan was at iedereen alleen maar ijs anna niet – die at ananas. Een visueel alfabetboek voor kinderen die moeite hebben om die ‘vreemde’ tekens te onthouden. Maar zeker ook een origineel … Lees meer "V = de vos"
 • De leeuw in de muis
  Een onopvallende muis wil graag net zo opvallend, trots, stoer, belangrijk en sterk zijn als de leeuw. De muis denkt dat de leeuw zo gewaardeerd, geacht en gevreesd wordt door het brullen en daarom wil hij ook zo’n grom.Maar er is natuurlijk maar één dier waar je dat goed van kunt leren….. Een nieuw prentenboek … Lees meer "De leeuw in de muis"
 • Pas op! Val op!
  Hoe steek je veilig de straat over? Welke verkeersborden en wegmarkeringen zijn er? Hoe blijf je uit de dode hoek? Wat zijn haaientanden? En wat is spookrijden? Hoe herstel je een lekke band? En hoe pimp je een fiets. Een uitgebreid informatief boek over de verkeersregels, de verschillende weggebruikers en een veilige houding in het … Lees meer "Pas op! Val op!"