Aanbiedingen

Regelmatig krijgen wij nieuwe aanbiedingen binnen. Het zijn boeken die zoals het heet in de ramsj zijn gegaan of het gaat om goedkope uitgaven. Hierbij enkele voorbeelden van wat we momenteel in huis hebben. Het aanbod wisselt regelmatig.

Aanbiedingen kunnen door ons (meestal) niet nabesteld worden. Het kan dus voorkomen dat je misgrijpt omdat de voorraad net op is.

Heel kleine beestjes

Hélène Rajcak & Damien Laverdunt

Met het blote oog kunnen we ze niet zien,de ontelbare kleine beestjes die overal om ons heen zijn. Op de bodem van de oceaan, in de aarde in het bos, maar ook in de keuken thuis en zelfs in ons bed… Alleen met een microscoop kun je deze minimonstertjes zien en zo staan ze in dit boek, tot wel 150 keer uitvergroot.
Op prachtige uitklappagina’s maken we kennis met de kleinste organismen van onze
aarde, zoals bacteriën, amoeben en pantoffeldiertjes. Van plankton in de zee, teken en springstaarten in het bos, tot de huisstofmijt in het matras: al deze kriebeldiertjes worden indrukwekkend in beeld gebracht, met duidelijke uitleg en een handig overzicht achterin.

Vanaf 8 jaar
Fontaine – van €19,99 voor €7,90

Knuffel vriendjes

Frédéric Stehr

Zoveel vriendjes…
Zoveel knuffels…
O nee, er is er een te weinig!
Wat nu?
Lees minder

Vanaf 3 jaar
Leopold – van €13,90 voor €6,90

Overal vogels

Robert Hunter

Luister naar het hoge gekrijs van papagaaien in het regenwoud, de schorre kreten van raven in de bergen en de mooie melodieën van zangvogels in de stad. Druk op de muziekknoppen in dit boek en maak kennis met het geluid van meer dan zestig vogelsoorten uit tien verschillende leefgebieden van over de hele wereld.

Vanaf 7 jaar
Fontaine – van €19,99 voor €8,90

Rembrandts voorleesbijbel

Diverse

Wat zou jij denken als je Jezus zag prediken tussen een groep gewone mensen? Wat zou jou opvallen als je Adam en Eva door het paradijs zag wandelen? En wat zou jij voelen als je erbij was toen Christus zieken genas of verraden werd door het volk? Rembrandt van Rijn (1606-1669) etste vele Bijbelverhalen alsof hij er zelf bij was. Hij tekende daarbij anonieme ooggetuigen van de verhalen die we kennen uit het Oude en Nieuwe Testament. Rembrandts Voorleesbijbel vertelt de ervaringen van die ooggetuigen. De beste kinderboekenschrijvers kijken door de ogen van deze anonieme ooggetuigen van beroemde verhalen uit de Bijbel en fantaseren over wat zij zouden zien als ze erbij waren geweest. Steeds vanuit een nieuw en verrassend en vooral ook persoonlijk perspectief. Eigenlijk steeds alsof je er als lezer zelf bij bent. Na het succes van Het Grote Rijksmuseum Voorleesboek haakt dit boek aan op de behoefte van ouders om hun kinderen iets mee te geven over religie en kunst.

Vanaf 7 jaar
Fontaine – van €20,99 voor €9,99

Optische illusies

In dit boek staan meer dan 150 optische illusies. Door middel van de kijkhulp kom je er achter wat er met deze afbeeldingen aan de hand is en waarom je hersenen er geen raad mee weten.

Vanaf 7 jaar
Rebo – van €18,99 voor €7,99