Aanbiedingen

Regelmatig krijgen wij nieuwe aanbiedingen binnen. Het zijn boeken die zoals het heet in de ramsj zijn gegaan of het gaat om goedkope uitgaven. Hierbij enkele voorbeelden van wat we momenteel in huis hebben. Het aanbod wisselt regelmatig.

Aanbiedingen kunnen door ons (meestal) niet nabesteld worden. Het kan dus voorkomen dat je misgrijpt omdat de voorraad net op is.

Knuffel vriendjes

Frédéric Stehr

Zoveel vriendjes…
Zoveel knuffels…
O nee, er is er een te weinig!
Wat nu?
Lees minder

Vanaf 3 jaar
Leopold – van €13,90 voor €6,90

Optische illusies

In dit boek staan meer dan 150 optische illusies. Door middel van de kijkhulp kom je er achter wat er met deze afbeeldingen aan de hand is en waarom je hersenen er geen raad mee weten.

Vanaf 7 jaar
Rebo – van €18,99 voor €7,99

Elfjes in de achtertuin

Phoebe Wahl

Het moeten elfjes zijn geweest! Wie anders zou de vacht van de hond kunnen hebben gevlochten? Waar anders zou die zachte muziek vandaan kunnen komen? En wie anders zou die mysterieuze cirkels in het gras gemaakt kunnen hebben? Met deze gedachten in het hoofd gaat een meisje in het bos achter haar huis op zoek naar de kleine wezentjes, vastberaden om ze te vinden. In dit speelse voorleesboek word je meegenomen op een magische speurtocht door weelderige illustraties die het bos (en de elfjes) tot leven brengen. Op elke pagina verstoppen magische wezentjes zich tussen de bloemen, bomen en kiezelstenen. Hoewel de lezer ze kan zien, blijven ze voor het meisje telkens net buiten het zichtveld. Toch komt ze er uiteindelijk achter dat magie overal om ons heen bestaat. Soms verstopt het zich zelfs direct voor onze neus.

Vanaf 6 jaar
Christofoor – van €15,95 voor €7,90

Giselle

Charlotte Gastaut

Dit prachtig uitgesneden en geïllustreerde boek gaat over Giselle, het beroemde ballet uit de romantiek. Het jonge boerenmeisje Giselle, dat dol is op dansen, ontdekt dat haar geliefde Loys eigenlijk prins Albrecht is die al verloofd is met de mooie Bathilde. Zij sterft van verdriet en wordt een Wili, één van de jonge meisjes die gestorven zijn voor hun huwelijksdag en als geesten rondwaren in het bos. Zal het haar lukken haar geliefde te redden uit de handen van Myrthe, de angstaanjagende koningin van de Wili’s?

Vanaf 4 jaar
Christofoor – van €24,95 voor €7,90